Nederlandse Spoorwegen

Activiteiten NS

NS staat midden in de samenleving. Elke dag brengen we ruim 1 miljoen reizigers overal naartoe. Met het drukste spoorwegnet van Europa, de meest complete reisplanner van Nederland en het grootste deelfietssysteem ter wereld. Dat draait natuurlijk niet vanzelf, daar komt veel bij kijken. Om dit te realiseren zijn we altijd op zoek naar talent, overal in de organisatie.  

De reis van morgen begint bij jou.

NS Finance Traineeship

Van een complete renovatie van een stationshal, tot de aanleg van een ondergrondse fietsenstalling; geld speelt altijd een rol. Op een gemiddelde werkdag passeren ruim 1 miljoen reizigers onze stations. Van al deze reizigers moeten de transacties door onze financiële systemen verwerkt worden. Als finance trainee bij NS heb je invloed op de bedrijfsvoering van een bedrijf dat midden in de maatschappij staat.

NS Operationeel Management Traineeship

Bij NS zijn de mensen die op de trein en de stations werkencruciaal. Deze medewerkers zijn het visitekaartje van NS. Als operationeel manager breng je mensen, teams en processen in beweging. Door medewerkers te prikkelen en te motiveren wordt onze dienstverlening dankzij jouw inzet naar een hoger plan getild. Hierbij heb je altijd focus op de optimale inzetbaarheid van medewerkers.

Selectieprocedure

1: CV selectie
2: Online assessment
3: 1e gesprek
4: Eindselectiedag met diverse assessment onderdelen

Profiel gewenste kandidaat

Een afgeronde hbo of wo-opleiding en maximaal 3 jaar werkervaring, en daarnaast de juiste dosis overtuigingskracht, een stevige persoonlijkheid, natuurlijk overwicht en leiderschapskwaliteiten.

Algemene informatie

Contactgegevens Recruitment: Laan van Puntenburg 100

Plaats hoofdkantoor: Utrecht

Medewerkers wereldwijd: 36.275

Academische starters per jaar: 40

Stageplaatsen academici per jaar: 80

Wereldwijde omzet 2017: € 1.993,721